Fotofeestjes

Je hebt 2 soorten fotofeestjes: Kinder fotofeestjes & volwassen fotofeestjes (vrijgezellenfeest/babyshower of een uitje met collega's/vriendinnen). Deze feestjes zijn ook bij je thuis of op locatie te regelen, dan nemen wij achtergronden en accessoires mee.
Kinder fotofeestje

Bij binnenkomst wordt er vaak een groepsfoto gemaakt om even met de hele groep te kunnen wennen. Daarna mag iedereen apart op de foto.

Na de eerste serie is er tijd voor pauze, kadootjes uitpakken, taart en ander lekkers eten.

Dan mogen de kinderen allemaal in de verkleedkleding grabbelen.
Je hebt de keuze ook om hierbij je op te laten maken en je haar te laten doen. We gaan nu met een andere achtergrond gekke foto's maken als echte fotomodellen.

Indien er gekozen is voor foto's en fotolijstjes, kunnen de kinderen de fotolijstjes gaan versieren. De foto's worden direct geprint en kunnen gelijk in de lijstjes.

In overleg zijn er ook andere creatieve opties om de tijd mee te vullen, zoals een les buikdansen met bijpassende outfits of cupcakes maken.

Als laatste nog een vrolijke groepsfoto als afsluiting.

Van elk kindje worden er 2 foto's op hoge resolutie geretoucheerd geleverd en wat groepsfoto's. De rest van de foto's wordt op internet formaat geleverd.
Volwassen fotofeestje

Bij een volwassen feestje heb je de keuze uit 2 achtergronden en mag je 2 keer omkleden. In de kleedkamer is kleding, schoenen en accessoires aanwezig waarvan gebruik gemaakt kan worden. Er kunnen groepsfoto's gemaakt worden, maar ook individueel.

Je kunt er ook voor kiezen dat je de aanstaande bruid/jarige een volledige make-over shoot laat doen en je daarna nog een paar groepsfoto's gaat maken.

Je kunt kiezen voor een visagist en haarstylist. Tevens krijgt tips ivm het poseren.

Tevens kun je kiezen voor een print van deze dag, deze kan direct geprint worden.

Van elk persoon worden er 2 foto's op hoge resolutie geretoucheerd geleverd en wat groepsfoto's. De rest van de foto's wordt op internet formaat geleverd. Kies je voor alleen maar groepsfoto's, dan proberen we van elke setting 1 foto te retoucheren.

Wil je gewoon een reportage van een bijzondere dag, dan zijn de kosten € 150,00 voor 3 uurtjes. We proberen de gehele dag dan in de foto's weer te geven.
€ 150,00
€ 180,00
€ 2,50
€ 1,00
€ 5,00
€ 5,00
Feestje tot 8 personen
Feestje 9-15 personen
Fotolijstje 10 bij 15 p.s.
Afdruk 10 bij 15 p.s.
Make-up p.p.
Haarstyling p.p.

Hapjes/drankjes/taart/cupcakes zijn mogelijk, de prijs is afhankelijk van de wensen en aantal personen.
Prijzen